Fogadom (The Vow) online film magyarul

Fogadom teljes film

Fogadom (The Vow) teljes film

Angol-német-francia-amerikai romantikus vígjáték (96 perc) (12)

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige és férje Leo éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik.

Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik.

Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei.

Leo-nak pedig erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen.

Tovább...

Börtönregény online film magyarul

Börtönregény teljes film

Börtönregény (How I Spent My Summer Vacation / Get the Gringo) teljes film

Amerikai akciófilm (91 perc) (16)

Driver-t, a hivatásos bűnözőt lekapcsolja a mexikói rendőrség, amikor a kocsijában egy rakás lopott pénzzel kétségbeesetten próbál átjutni a határon. Hamarosan egy vad börtönbe zárják.

A férfi ekkor egy 9 éves kisfiú segítségével próbál életben maradni a káosz és korrupció uralta börtönben. Vakmerő tervet eszel ki, hogy megszökjön a fiúval, s annak anyjával, valamint a pénzzel.

A film nagyrészt pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól. A Rotten Tomatoeson a Börtönregény 81%-os minősítést kapott, 52 értékelés alapján.

Tovább...

Elrabolva 3 (Taken 3 / Tak3n) online film magyarul

Elrabolva III teljes film

Elrabolva 3 (Taken 3 / Tak3n) teljes film

Francia akciófilm (99 perc) (16)

Bryan Mills volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt.

Amikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény azonban teljesen felborítja addigi nyugodt életét, ugyanis a volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal.

Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó, valamint a CIA és az FBI.


Tovább...

Műkedvelő műkincsrablók online film magyarul

Műkedvelő műkincsrablók

Műkedvelő műkincsrablók (The Maiden Heist) teljes film

Amerikai vígjáték (82 perc) (AP)

Charles, Roger és George hosszú évtizedek óta dolgoznak biztonsági őrként a múzeumban. Ez idő alatt nemcsak életük részévé váltak a kiállítási tárgyak, de a szívükhöz is nőttek.

A szeretett tárgyakat azonban veszély fenyegeti. Az új kurátor át akarja szervezni a gyűjteményt, és így a régi tárgyakat máshová szállítanák.

A három öreg elhatározza, hogy megmentik az ereklyéket. Sajátos tervet dolgoznak ki, betörnek a múzeumba, és hamisítványokra cserélik ki az értékes tárgyakat.

Tovább...

Vállalati csalódások online film magyarul

Vállalati csalódások teljes film

Vállalati csalódások (The Company Men) teljes film

Angol-amerikai filmdráma (96 perc) (15)

A film egy Ben Affleck főszereplésével készült, a gazdasági válság személyes következményeit középpontba állító dráma.

Bobby Walker vállalati alkalmazott, egy nagymenő cég menedzsere. Az élete egy pillanat alatt megváltozik, amikor elveszti munkáját, és vele együtt hat számjegyű fizetését.

A családjára és a közvetlen közösségére is hatással van ez a veszteség.

Bobby-nak így meg kell ismerkednie a kétkezi munka világával. Ekkor gipszkarton-szereléssel kezd foglalkozni sógorával együtt egy építkezésen.

Tovább...

Apósok akcióban (The In-Laws) online film magyarul

Apósok akcióban (The In-Laws) teljes film

Apósok akcióban (The In-Laws) teljes film

Amerikai-német akció-vígjáték (98 perc) (12)

Mit szeret egy ortopéd orvos? A jól ápolt lábakat, a nyugodt, előre kiszámítható mindennapokat és a könnyű vacsorákat.

Dr. Jerome Peyser ezen kívül még azt is szeretné, hogy egy szem lánya igazi álomesküvőn mondhassa ki a boldogító igent a választottjának.

Akivel nincs is baj - csak az apjával. Mert a jövendő apóstárs kissé zűrös figura. Számára egy átlagos nap reggeli pisztolypárbajból, délelőtti repülőgép-eltérítésből, ebéd utáni könnyű, pihentető autós üldözésből és este egy nemzetközi fegyvercsempész-banda leleplezéséből áll.

Tovább...

Legjobb mesék egybefűzve - 67perc (teljes filmek, rajzfilmek magyarul gyerekeknek)

Legjobb mesék egybefűzveNézd meg a legjobb meséket egy 67 perc hosszú videóba fűzve, hogy neked, vagy a gyermekednek csak hátra kelljen dőlnöd és élvezni a gyerekdalokat remek animációk kíséretében. (teljes filmek magyarul).

Naponta frissülő kínálatunkban több mint ötszáz rajzfilmet, mesefilmet, bábfilmet, láthatsz, gyerekdalokat, meséket, mondókákat hallgathatsz ezen az oldalon.

Tovább...

KerekMese - Az égig érő bab online mese film

KerekMese - Az égig érő bab online mese filmMegjelent a KerekMese sorozat, - amely nem szól másról, mint gyerekdalokokról, vicces animációkról bölcsiseknek, ovisoknak és kisiskolásoknak - legújabb része.

Élt egyszer egy szegényasszony, és a fia Palkó. Egy nap elfogyott az ennivalójuk. Nem volt mit tenni, Palkó elvitte az egyetlen tehénkéjüket a vásárba, hogy elcserélje valami jóra.

Vajon sikerrel járt-e Palkó? A kérdésre megkapod a választ, ha végig nézed a mesét.

Tovább...

KerekMese - Afrikai kaland (Alpesi Krokodil mese) online mese film

Afrikai kaland Alpesi Krokodil meseKerekMese - Afrikai kaland (Alpesi Krokodil mese)
Megjelent a KerekMese sorozat, - amely nem szól másról, mint gyerekdalokokról, vicces animációkról bölcsiseknek, ovisoknak és kisiskolásoknak - legvidámabb része.

Élt egyszer egy Alpesi Krokodil, aki miután síbalesetet szenvedett, hosszú pihenőre kényszerült. Teltek a hetek, majd a hónapok és krokodiunk lába egyszercsak meggyógyult, aki ekkor elhatározta, hogy elindul szülőföldjére, Afrikába.

De mi vár rá vajon Nyuszivárosban? És sikerül-e neki eljutni drága szülőföldjére vagy nem? A feltett kérdésekre megkapod a választ, ha végignézed ezt a mesét.

Tovább...

Disney: Lego Star Wars - A droidtorpedó bevetésre kész!

Disney Lego Star Wars

Disney: Lego Star Wars - A droidtorpedó bevetésre kész! online film

Megjelent a Walt Disney Records gondozásában a Lego Star Wars filmsorozat legújabb része. Az időben A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódó széria főhősei a Freemaker testvérek: Rowan, Kordi és Zander lesznek, akiknek miközben szerelőkként dolgozgatnak, az a hobbijuk, hogy a galaxis szerte talált hulladék építőkockákból tákolnak spéci járgányokat.

Tovább...