Apósok akcióban (The In-Laws) online film magyarul

Kategória: Online Film

Apósok akcióban (The In-Laws) teljes film

Apósok akcióban (The In-Laws) teljes film

Amerikai-német akció-vígjáték (98 perc) (12)

Mit szeret egy ortopéd orvos? A jól ápolt lábakat, a nyugodt, előre kiszámítható mindennapokat és a könnyű vacsorákat.

Dr. Jerome Peyser ezen kívül még azt is szeretné, hogy egy szem lánya igazi álomesküvőn mondhassa ki a boldogító igent a választottjának.

Akivel nincs is baj - csak az apjával. Mert a jövendő apóstárs kissé zűrös figura. Számára egy átlagos nap reggeli pisztolypárbajból, délelőtti repülőgép-eltérítésből, ebéd utáni könnyű, pihentető autós üldözésből és este egy nemzetközi fegyvercsempész-banda leleplezéséből áll.


Ő ugyanis – bár megpróbálja letagadni – a CIA legtitkosabb ügynöke. És sajnos a munkája állandóan összekeveredik a magánéletéve.

Így aztán, míg az örömszülők gyermekeik lakodalmát készítik elő, kénytelenek részt venni néhány kalandban. Az egyikük élvezi, a másik, pedig szeretne sírva fakadni.

Mert amióta ez az ügynök megjelent az életében, ejtőernyővel kellett leugrania egy felhőkarcolóról, fel kellett falnia egy óriáskígyót, és most a fegyvercsempész-maffia főhadiszállásán kiderül, hogy a banda feje elvárja vendégeitől, hogy egy alsóban vegyenek vele egy csiklandós fürdőt.

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Apósok akcióban (The In-Laws) online film 

Lejátszás >>

скачать dle 12.0